Services

Synergy

De Social shift is een methodiek die voordeel biedt voor onze partners. Zowel strategisch als uitvoerend zorgt de methodiek voor pro-activiteit richting klanten.

Service_1

Marketingbureau

blue-line

De Social shift is een aanvulling op bestaande dienstverlening. We bieden een complete toolbox en een licentieverdienmodel

Service_2

Reclamebureau

blue-line

De Social shift zorgt voor een pro-active manier van samenwerken met klanten. Het biedt een strategische aanpak en een continue stroom van user-gererated-content.

Service_3

Recruitment bureau

blue-line

De Social shift is een mooie methode om een organisatie te positioneren als sterk employer brand. Daardoor vergroot de kans op inschrijvingen van vacatures.

Partnerprogramma

How We Do it?

icon-1

Kennismaking

In een online gesprek wordt er een demo gegeven van het platform. We voeren een analyse uit om te ontdekken waar de methode  complementair is aan de bestaande services.

icon-1

Overeenkomst

Er wordt een overeenkomst getekend tussen de partner en Apostle, de bedenker van de Social shift. 

icon-1

Kennisdeling

We delen kennis door POS-materiaal, cases en maandelijkse mailing te delen. Daarnaast ontvangt iedere partner het boek 'Social shift'.

icon-1

Maandelijks advies

Tijdens een maandelijkse online meeting delen we kennis en beantwoorden vragen. De nieuwste features en wijzigingen in de Social shift methodiek wordt besproken.

icon-1

Support verkoop

Onze Social marketeers ondersteunen bij de eerste onboarding van nieuwe klanten. Daarmee bieden we meer vertrouwen bij de verkoop van een nieuwe service.

icon-1

Event

Tijdens ons jaarlijkse event ontmoeten partners en klanten elkaar. Er wordt kennis uitgewisseld en ervaringen gedeeld.

 

IBN_logo_rgb_blauw
hubspot-logo
DPGmedia_logo-300x120
Schermafbeelding 2019-06-11 om 20.17.29
databox

Interesse?

Plan hier een kennismakingsgesprek

Plan kennismaking